Tietoa meistä

Sari Pesonen

-Yrittäjä-

Olen koulutukseltani yritysjuridiikan tradenomi ja lisäksi olen suorittanut kirjanpidon, palkanlaskennan ja taloushallinnon erikoisammattitutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen sosionomiksi ja valmistun 2018. Lisäksi minulta löytyy hygieniapassi, EA1-kortti, anniskelupassi sekä anniskelusta vastaavan henkilön pätevyys. 

Teen työkseni hankeneuvontaa sekä toimin toiminnanjohtajana salolaisessa hyväntekeväisyysyhdistyksessä. Koulutukseni kautta minulle on tuttuja erinäiset lait, asetukset ja säännöt sopimusten takana ja olen taidokas paperinpyörittäjä. Pystyn tekemään tilauksesta toimistotöitä joko etänä omasta toimistostani tai halutussa kohteessa. Minulla on hyvät valmiudet sosiaalisen median kanavien käyttämiseen ja erilaisiin tapoihin edistää myyntiä. 

Vuodesta 2001 alkaen olen toiminut palveluarviointi- ja kehitystehtävissä lukuisille eri yrityksille. Erilaisten tapahtumien  ja tilaisuuksien järjestäminen on lähellä sydäntäni. Vuodesta 2003 lähtien olen ollut mukana järjestämässä erikokoisia tapahtumia ja tilaisuuksia Myynninedistämistehtäviä olen tehnyt mm. Auraviihteelle, Duracellille, Viasatille, Pepe Jeansille, sekä monille muille tunnetuille yrityksille. Projekteissa ja hankkeissa olen ollut mukana vuodesta 2008. Olen toiminut osana tiimiä, mutta myös ollut itse vastuussa hyvinkin suurista kokonaisuuksista. 

Kotiapupalvelua olen tarjonnut osa-aikaisesti jo vuodesta 2008 lähtien muiden töiden ohella. Olen toiminut henkilökohtaisena avustajana muutaman vuoden ajan. Oma vahvuusalueeni on myös kaaoksen kesyttäminen, en pelästy hurjimpiakaan kohteita ja vuosien varrella olenkin saanut laittaa kuntoon haastaviakin kohteita. Olen myös työskennellyt lukuisissa erityyppisissä myyntitöissä (vaatteet, vähittäistavara, asiakasbuukkaus, a la carte ravintolat,baaritiskit), sekä monissa erilaisissa kampanjoissa. 

Ihmisenä olen positiivisen elämänasenteen omaava, ystävällinen, myyntihenkinen, joustava ja pitkäjänteinen sekä aina valmis oppimaan uutta. Vahvuuksiini kuuluu se, että kykenen pitämään useiden isojen kokonaisuuksien langat käsissäni sekä toimin myös asiakaskohtaamisissa todella luontevasti. Minulla on erittäin laajat verkostot Salon alueen toimijoihin, joita pystyn käyttämään hyödyksi erilaisten toimien kilpailuttamisessa sekä pakettiratkaisujen kokoamisissa asiakkaalle.