Kotiapu

Tarvitsetko kotona apua? Etsitkö hyvää hoitajaa lemmikillesi? Haluaisitko, että joku toisi kauppaostokset suoraan kotiovellesi? 

Kotiapupalvelumme saattaa olla ratkaisu ongelmaasi. Palveluihimme kuuluvat kodinhoito-, avustus-, kauppakassi-, sekä lemmikkipalvelut.

Kodinhoitopalvelut

Kodinhoitopalvelut keskittyvät kodin fyysiseen hoitamiseen. Palveluita ovat viikkosiivousohjelman mukainen kotisiivous (mm. imurointi, nihkeäpyyhintä, wc:n pesu, keittiön siivous, tiskaus ja roskien vienti), suursiivoukset, ikkunanpesut, tiskaus, järjestely, vuoteiden sijaaminen, vaatehuolto (pyykkien laittaminen pesukoneeseen ja kuivumaan ripustaminen tai pesulaan toimittaminen, silitys, asettelu kaappeihin, petivaatteiden tuulettaminen ja vaihtaminen), verhojen kiinnitykset.

Asiakaskohtaisesti voidaan kodinhoitopalveluihin sisällyttää myös pienet kodin asennukset ja korjaukset, lumityöt, pihatyöt, nurmikonleikkuu ja muut asiakkaan kanssa sovitut tehtävät.

Avustuspalvelut

Avustuspalveluita ovat ikäihmisen ja vajaakuntoisten henkilöiden kotiapu, tuki vaatettamisessa, ulkoilu, kuljettaminen ja saattaminen asioille, lääkäri- ja apteekkikäynneillä avustaminen, ruoanlaitto ja tuki ruokailussa, lehtien yms. lukeminen asiakkaalle, kahvittelu ja seuranpito. Palvelumme ei sisällä terveydenhuollollisia palveluita.

Kauppakassipalvelu

Kauppakassipalvelussa teemme ostokset puolestasi. Palvelu voidaan sopia kertaluontoiseksi tai toistuvaksi palveluksi. 

Lemmikkipalvelu

Lemmikkipalvelun kautta hoidamme lemmikkisi ulkoilutuksen tarvittaessa. Kauttamme saat myös lemmikillesi hoitajan kotiin.